O chinezoaică a fost reținută de agenții Secret Service când încerca să intre îl hotelul lui Donald Trump, Mar-a-Lago

O femeie a fost reținuta cand incerca sa intre pe proprietatea lui Donald Trump, pazita de agentii Secret Service
O femeie a fost reținuta cand incerca sa intre pe proprietatea lui Donald Trump, pazita de agentii Secret Service

O femeie a fost reținută de agenții Secret Service în încercarea ei de a pătrunde în hotelul Mar-a-Lago din Florida proprietatea lui Donald Trump. Agenții au găsit asupra ei mai multe pașapoarte și un stick de memorie care conținea un virus, transmite The Guardian.

Yujing Zhang este acuzată de tentativă de intrare prin efracție într-o zonă restricționată. Sâmbătă după-amiaza, Yujing Zhang, în vârstă de 32 de ani, s-a prezentat unui agent de la Secret Service la un punct de control în afara clubului Palm Beach și a spus că este membru al clubului și a venit la piscină. Ea a prezentat pașaportul pentru identificare.

Agenții au declarat că Zhang nu era pe lista de membri a clubului, dar un manager de club credea că Zhang era fiica unui membru cu același nume. Agenții au spus că atunci când a fost întrebat Zhang dacă membrul era tatăl ei, ea a evitat răspunsul. 

Femeia a fost reținută iar asupra ei au fost găsite patru telefoane mobile, un laptop, un hard disk și un stick de memorie. Pe acesta din urmă, agenții au descoperit un virus de calculator. Președintele Donald Trump se afla în acel moment la Mar a Lago, pe terenul de golf.

Zhang pare să fi încercat să acceseze un eveniment aranjat de Li Yang, un donator chinez, nativ, republican și fost proprietar al salonului de masaj din Florida, a anunțat Miami Herald marți seara. Yang i-a anunțat recent pe oamenii de afaceri din China, că prin intermediul firmei sale de consultanță, le-ar putea facilita accesul la Mar-a-Lago unde s-ar putea întâlni cu Donald Trump, mai scrie publicația Miami Herald

Vezi și: Mark Zuckerberg: Facebook nu poate garanta lipsa interferenţelor în alegerile UE din luna mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel