O celebră actriță divorțează pentru a treia oară

Actriţa americană Drew Barrymore s-a despărţit de soţul ei, Will Kopelman, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat aproape patru ani, şi se îndreaptă spre cel de-al treilea divorţ, afirmă mai multe publicaţii americane, citate de contactmusic.com.

Mai multe publicaţii şi site-uri americane, citând surse din anturajul cuplului, au anunţat, vineri, că Drew Barrymore şi Will Copelman s-au despărţit şi intenţionează să divorţeze în 2016.

”Au avut câteva probleme în căsnicie, dar au rămas apropiaţi, de dragul copiilor lor”, a dezvăluit o sursă, citată de New York Post. 

Drew Barrymore şi Will Copelman şi-au început relaţia în februarie 2011 şi s-au căsătorit în California, în iunie 2012. Ei au împreună două fiice - Olive, în vârstă de trei ani, şi Frankie, în vârstă de aproape doi ani.

Într-un interviu acordat revistei Us Weekly, în noiembrie 2015, actriţa americană, în vârstă de 41 de ani, spunea că succesul căsniciei sale constă în ”arta compromisului”.

Despărţirea cuplului nu a fost deocamdată confirmată oficial de agentul de presă al artistei.

Acesta a fost cel de-al treilea mariaj al actriţei Drew Barrymore. Ea a mai fost căsătorită cu Jeremy Thomas, timp de patru săptămâni, în 1994, şi cu actorul Tom Green, din iulie 2001 până în octombrie 2002. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel