O bonă care a DECAPITAT un copil de patru ani, ELIBERATĂ după doar 5 ani. Detalii cutremurătoare: A dus capul fetiței la metrou

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Caz halucinant. O bonă care a decapitat o fetiță de patru ani a scăpat cu doar 5 ani de închisoare.

O bonă din Rusia, care a decapitat o fetiţă de doar patru ani, apoi a ieşit în stradă strigând “Allahu Akbar”, a fost eliberată după ce a stat în închisoare doar cinci ani de la comiterea faptei, scrie The Sun.

În timp ce ținea în mâini o parte din trupul fetiţei de patru ani, Gyulchekhra Bobokulova, 43 de ani, a amenințat că se va arunca în aer. Ea se plimba pe străzile Moscovei şi striga „Allahu Akbar”. Crima oribilă a avut loc în 2016. Atunci o instanță a decis că Bobokulova este bolnavă mintal și ar trebui închisă într-o secție psihiatrică securizată. Cinci ani mai târziu, medicii au declarat că femeia s-a vindecat de „tulburarea psihiatrică cronică” care a determinat-o să omoare copilul, așa că a fost lăsată în libertate. 

În cazul care a șocat lumea, Bobokulova a ucis-o cu brutalitate pe micuța pe care o avea în grijă, Anastasia Meshcheryakov, în vârstă de doar patru ani, apoi i-a scos capul în stradă, lângă staţia metrou Oktyabrskoye Pol din Moscova, strigând: „Sunt o teroristă”. La acea vreme, femeia a susținut că a omorât-o pe fetiță pentru că a vrut să răzbune bombardamentele lui Vladimir Putin din Siria. Acum, eliberarea ei a stârnit un val de reacții din partea societății civile. Oamenii se tem că femeia ar putea fi pericol pentru societate, iar cazul s-ar putea repeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel