UPDATE. O benzinărie din Galați, închisă de câțiva ani, a explodat - FOTO

Ema Apostu / 09 dec 2019 / 14:28 Salveaza PDF Comentarii

O fostă benzinărie, închisă de zece ani, a explodat, anunță Antena 3.

UPDATE: Se pare că se lucra la dezafectarea rezervoarelor din subteran. Un hotel este acum construit peste locul în care se afla benzinăria. 

Câteva maşini aflate în apropiere au fost aruncate în aer. Se pare că unul dintre rezervoarele fostei beniznării nu a fost curăţat cum trebuie şi înăuntru s-au acumulat gaze.

Plafonul acelui rezervor a sărit în aer, aruncând bucăţi de moloz şi pietre. O maşină care se afla în trafic a fost avariată. Şoferul a scăpat ca prin minune. I-a fost spart parbrizul. Omul este în stare de panică, a primit primul ajutor de la SMURD. Suflul exploziei a fost foarte mare.

"În momentul de față, incendiul este lichidat (...) Este vorba despre un PECO dezafectat, batalele de combustibil au rămas în subteran. Nu cunoaștem exact cauza exploziei, dacă se efectuau sau nu lucrări la aceste batale. A existat combustibil în aceste recipiente. Nu sunt victime. Avem patru mașini avariate. Pe partea în care s-a produs explozia este un hotel, s-au spart geamuri. Nu a fost cazul să evacuăm persoane. În acest moment, orice pericol este eliminat. Traficul este blocat ", a declarat Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23