O bandă din care fac parte şi români jefuia turişti la Roma oferindu-le vin cu droguri - presă

Carabinieri
Carabinieri

O bandă din care fac parte şi doi români, care a jefuit cel puţin 50 de turişti la Roma, oferindu-le vin cu droguri într-un bar pentru homosexuali, a fost anihilată de poliţişti, după moartea unui american, relatează The Guardian, în ediţia electronică.

Poliţia suspectează că americanul Kelly Cullen, în vârstă de 56 de ani, care a fost găsit mort la 14 noiembrie în parcul Colle Oppio, din apropiere de Coloseum, a fost una dintre victimele bandei, care a vizat timp de mai multe luni străinii pe o stradă din zona barului Coming Out.

"Primele teste au arătat că americanul - care a fost găsit jefuit şi parţial îmbrăcat - a murit în urma unui atac de cord, dar suspectăm că analizele sângelui vor arăta că a avut o reacţie fatală la drogul pe care i l-a dat banda", a declarat Tiziana Lorenzo, un oficial din cadrul poliţiei.

Banda, din care fac parte doi români şi un egiptean, a început să ofere vin cu benzodiazepină turiştilor în această vară, când a crescut valul de atacuri homofobe asupra clienţilor barului Coming Out. Aproximativ 25 de americani au fost jefuiţi, precum şi britanici, spanioli, elveţieni şi germani.

În timp ce victimele începeau să-şi piardă cunoştinţa, banda le invita în parc şi le fura bunurile de valoare. "Erau aleşi în special străini pentru că era mai probabil ca aceştia să aibă mai mulţi bani şi să părăsească oraşul fără să raporteze furtul", a afirmat Lorenzo.

În urma unei informaţii de la personalul barului, poliţişti sub acoperire au urmărit banda "la lucru" pe 16 noiembrie. După un control de identitate, departe de bar, poliţiştii le-au confiscat sticla cu vin, iar în urma testelor s-a dovedit că aceasta conţinea drogul respectiv.

Membrii "bandei nu au suspectat nimic, iar două nopţi mai târziu, au mers din nou la bar şi i-am arestat în timp ce însoţeau un bărbat elveţian drogat în direcţia parcului", a conchis Lorenzo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel