O altă victimă a violului "în gașcă" din India s-a sinucis

O tânără din India, victima unui viol, s-a otrăvit după ce Poliția a înregistrat plângerea ei abia după 14 zile. 

Adolescenta a fost răpită din satul Baras, de doi bărbați. Ea a fost dusă într-un sat din apropiere, Brahamanmajra, unde a fost drogată și violată în mod repetat. Familia fetei  a spus că în ciuda raportării atacului, poliției i-a luat două săptămâni pentru a-l înregistra. Sora victimei a declarat vineri, pentru India Today, că tânăra și-a pierdut speranța că va fi rezolvat cazul când atacatorul a început s-o intimideze.

"Cu unele ocazii, polițiștii au dus-o la secție, la ore târzii. Ei o chemau să povestească incidentul. Au încercat, de asemenea, să o forțeze să renunțe la acuzații.", a spus sora mai mare a victimei, potrivit Daily Mail. Ea a  mai declarat că oamenii acuzați i-au amenințat familia și au fost nevoiți să se ascundă în casa unui alt membru al familiei, la Samana, în apropiere de Patiala. Acuzații le-au intimidat și acolo.

Fata s-a otrăvit și chiar dacă a fost dusă la spitalul de urgență din Patiala, a murit. Fata a lăsat un bilet în care îi acuză pe cei care au violat-o. Poliția din Patiala a deschis o anchetă și a declarat că polițiștii, care s-au ocupat de raportul fetei, ar trebui concediați pentru neglijență.

Premierul indian Manmohan Singh a răspuns vineri protestelor violente și a promis măsuri pentru a proteja mai bine femeile națiunii. Însă, autoritățile din India sunt atente să stopeze orice violență suplimentară la demonstrațiile care au izbugnit ca reacție la violul brutal asupra unei alte fete din New Delhi, care acum se luptă pentru supraviețuire. Ea are nevoie de transplant de organe, care va fi făcut la un spital din Singapore. Între timp, autoritățile din India au baricadat străzi, stații de metrou, pentru a stopa protestele violente izbugnite în urma violului din New Delhi.

În timpul protestelor, un ofițer de poliție a fost ucis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel