O alianță PMP-PNL. Când poate fi creată și de ce

Într-un interviu pentru presa locală, pentru viața-libera.ro, deputata Elena Udrea a explicat când va PMP va putea realiza o alianță cu PNL și de ce nu poate fi făcută înaintea alegerilor prezidențiale. 

Întrebată dacă va fi realizată o unificare a dreptei pentru prezidențiale, Elena Udrea a răspuns: "Nu aş vrea să uităm ce a făcut PNL împreună cu PSD, la guvernare, în timpul USL: suspendarea preşedintelui, faptul că şi-a ignorat electoratul, nu s-a preocupat de locuri de muncă, nu s-a opus majorării taxelor şi impozitelor, creşterii numărului acestora, nu au mai finanţat proiectele. Acum avem o guvernare PSD şi ne batem cu această guvernare. Ne putem alia doar cu cei care acceptă să implementeze acelaşi tip de măsuri ca şi noi: reducerea cotei unice, un sistem de taxe şi impozite care să permită clasei de mijloc să prospere, să permită investitorilor să creeze locuri de muncă. Nu asistenţă socială, ci sprijin pentru cei ce vor să muncească şi să creeze locuri de muncă. E foarte probabil să ne regăsim, în acest context,  alături de PNL".

VEZI și: Diaconescu, candidatul Dreptei unite? Ce spune Udrea

Calcule pentru schimbarea Guvernului

Deputata a explicat când ar fi momentul oportun pentru o alianță. "Însă numai după prezidenţiale, pentru că nu cred că se va merge cu un singur candidat. Cea mai probabilă soluţie este să se meargă cu doi candidaţi: unul al PNL şi unul al celorlalte partide de centru-dreapta. Şi atunci, o alianţă cu PNL se poate crea în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale şi apoi la guvernare, după prezidenţiale. Pentru că cine va câştiga preşedinţia României va schimba Guvernul. În Parlament se va schimba majoritatea. Parlamentarii vor fugi dintr-o parte în alta, pentru că aşa fac ei, vor fugi la putere", a spus Elena Udrea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel