Nunta regală. Prințul Harry nu și-a invitat familia

Nunta Regala - foto: www.royal.uk
Nunta Regala - foto: www.royal.uk

Prințul Harry și Meghan Markle au fost foarte stricți cu lista invitaților la nunta lor. Dacă pe rudele lui Meghan le-au tăiat din start de pe listă din cauza reputației și relației înstrăinate cu actrița, pe rudele lui Harry, cu care Prințul a crescut la Palatul Kensington, nimeni nu înțelege de ce le-a invitat. Iată pe cine nu vom vedea la nunta regală care va avea loc sâmbătă, la Capela St. George a Castelului Windsor. 

În primul rând, cei care vor lipsi de la nunta regală sunt verișorii reginei și nepoții veniți din partea lor. Și anume, Ducii de Kent, Ducele de Gloucester, Prințul Michael de Kent ori Prințesa Alexandra. ”Nu voi merge și nici mulți dintre Kents și Gloucesters, dar nu avem voie să spunem asta. Voi avea probleme dacă se află că eu am spus asta”, a declarat un membru al familiei regale pentru DailyMail.

Nici copiii Prințului Michael de Kent, verișorul Reginei Elisabeta, nu au fost invitați. Deși au copilărit cu Harry și sunt prezenți la multe dintre evenimentele reginei, Lordul Frederick Windsor (39) și Lady Gabriella Windsor nu au primit invitație la nunta regală. Nici Lady Helen Taylor, fiica Ducelui de Kent, nu va fi de văzut în ziua cea mare.

Aceștia toți sunt stră-strănepoți ai Regelui George al V-lea și au fost invitați la toate celelalte nunți regale, precum cea a prințului William, a Prințului Andrew ori a prințului Edward, băieții Reginei Elisabeta a II-a. Ba mai mult, anul trecut, toți amintiți anterior au fost văzuți la balconul regal, alături de regină, la Trooping the Colour. Nu vor fi, însă, de văzut la nunta Prințului Harry.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel