Urmărește emisiunea live


Nuntă regală. Adelina Pestrițu, printre invitați

Adelina Pestrițu a pus pe gânduri pe toată lumea în momentul în care a postat pe rețelele sociale fotografia cu invitația la nunta Prințului Harry cu actrița Meghan Markle. Vedeta așteaptă cu așteaptă cu nerăbdare marele eveniment, deși nu va fi acolo fizic. 

Nuntă regală! Adelina Pestrițu, printre invitați. Vedeta de televiziune a amuțit toată lumea în momentul în care a postat imaginea cu invitația la nunta regală pe pagina sa de Instagram. Viitoarea mămică a fost invitată la eveniment, însă în fața televizorului pentru că invitația primită este din partea postului de televiziune E! Entertainment. Chiar dacă nu va fi prezentă fizic la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, Adelina Pestrițu așteaptă cu nerăbdare evenimentul. Totodată, ea mărturisește că și-ar fi găsit cu siguranță o ținută regală pentru participarea la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. 

(w670) Invitație

”Vă pot spune că voi fi alături de ei la nuntă, dar din fața televizorului pentru că este o invitație de-a lua parte la această nuntă regală, dar nu fizic, ci pur și simplu de a o urmări pe canalul de televiziune internațional E! Entertainment. Aș fi găsit cu siguranță o ținută regală și mi-ar fi făcut mare plăcere. Să ținem cont că este o nuntă regală, iar invitații sunt aleși din alte zone și nu prea avem nimic în comun. Nu suntem nici prieteni, din păcate. Le urez casă de piatră, mă bucur foarte mult pentru ei și sunt frumoși amândoi. Chiar aștept acest eveniment cu sufletul la gură și o să-l urmăresc.”, a declarat Adelina Pestrițu pentru VIVA!.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel