Nuntă Meghan şi Prințul Harry. Poze oficiale

Familia regală a Marii Britanii a dat publicităţii obişnuitele fotografii oficiale, de data aceasta după nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle.

Ducele și ducesa de Sussex au lansat pe pagina oficial[ de facebook trei fotografii oficiale luate în ziua nunții lor. Pozele oficiale ale nunții reprezintă o tradiție în familia regală britanică, aceste fotografii cuprinzând membrii cei mai apropiați.

Imaginile au făcute de luate de fotograful Alexi Lubomirski şi includ o fotografie alb-negru a cuplului, alături de o poză de grup cu domnișoarele de onoare și o fotografie cu membrii cei mai apropiați ai familiei, inclusiv părinții mirilor și regina Marii Britanii.

Prima fotografie (foto sus) prezintă cuplul regal în Green Drawing Room de la Castelul Windsor. Tinerii căsătoriţi sunt flancaţi de mama miresei, Doria Ragland, şi de tatăl prinţului Harry, prinţul Charles. În acelaşi portret apar şi regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, soţul ei, prinţul Philip, în vârstă de 96 de ani, alături de fratele mai mare al mirelui, prinţul William, soţia acestuia - Kate -, şi cea de-a doua soţie a prinţului Charles, Camilla

În al doilea portret fotografic, cuplul princiar apare alături de pajii şi domnişoarele de onoare, în rândul cărora se află prinţul George şi prinţesa Charlotte, primii doi copii ai prinţului William.


A treia fotografie, realizată în alb negru, îi arată pe cei doi tineri căsătoriţi pe Terasa de Est a Castelului Windsor

Comform mesajului de pe pagina reţelei de socializare, prin intermediul acestor poze, cuplul dorește să mulțumească tuturor celor care au luat parte la festivitățile de sâmbătă de la palatul Windsor, cât şi milioanelor de telespectatori din întreaga lume care au urmărit în direct nunta prințului Harry cu Meghan Markle de la Capela Sfântului Gheorghe sâmbătă după-amiază.

"Înălțimile lor Regale sunt încântate de aceste portrete oficiale" se mai precizează în mesaj.

Vezi şi: Nunta prințului Harry, costuri uriașe. S-a calculat totalul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel