O femeie a murit la câteva ore după nuntă. Cazul care a impresionat o lume întreagă

O femeie s-a căsătorit în rochia de mireasă pe patul de spital, iar mai apoi a murit câteva ore mai târziu.

O femeie din Statele Unite ale Americii a impresionat până la lacrimi o lume întreagă, după ce s-a măritat pe patul de spital, iar ulterior s-a stins din viață, potrivit realitatea.net. Femeia s-a măritat în rochia de mireasă, iar la câteva ore după nuntă, aceasta s-a stins din viață, răpusă de cancer.

Heather Mosher suferea de cancer la sân

Femeia a fost cerută în căsătorie chiar în ziua în cre a aflat despre boala de care suferă. Aceasta a încercat timp de câteva luni toate tratamentele posibile, însă au fost fără succes. Soțul ei i-a promis că vor duce planul la bun sfârșit și că se vor căsători chiar și în spital. Doctorii i-au spus logodnicului că femeia nu va mai rezista mult timp, astfel nunta a avut loc cu doar două zile înainte de Crăciun. 

Tânăra a îmbrăcat în rochia de mireasă şi a încercat să rămână. vesela. Rezerva de spital s-a umplut de rudele celor doi. Toată lumea plângea. Mirii s-au căsătorit, dar trista veste a venit câteva ore mai târziu. Femea a murit din cauza cancerului la sân, dar împăcată cu gândul că a reuşit să devină soţia bărbatului pe care îl iubea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel