“Nuntă cu surprize”, într-un peisaj de gheață

Andreea Mantea și Cove propune telespectatorilor, sâmbătă, 3 martie, de la ora 20.30 la Kanal D, un episod ”glaciar” al emisiunii ”Nuntă cu surprize”, o ediție desfășurat într-un loc foarte special, Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac.

Vicky si Nathan nu au nimic in comun cu Romania. Sunt doi tineri englezi care se iubesc si care au hotarat sa se casatoreasca intr-un loc unic in Europa, Hotelul de Gheata de la Balea Lac. Romania le va ramane in suflet pentru ca cei doi isi vor jura credinta la Biserica de Gheata de la Balea Lac din Muntii Fagaras, acolo unde Andreea Mantea le va fi permanent alaturi.

Despre acest loc, unic in Europa, Andreea marturiseste: ”Aici este un loc de poveste si ma face sa ma simt ca o printesa, doar uitandu-ma la el. Este superb!”

Cove a preferat sa nu se indeparteze foarte mult de casa si merge la o nunta in Bucuresti. Elisa si Ionut, tinerii miri, sunt adeptii unei nunti moderne, sofisticate, din care insa nu vor lipsi evenimentele traditionale si spectacolele muzicale inedite. Ca de obicei, Cove si echipa emisiunii “Nunta cu surprize” vor oferi ca de obicei mirilor surprize de neuitat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel