Nunta anului: Lionel Messi și Antonela Roccuzzo

Jucătorul argentinian, Lionel Messi, s-a căsătorit cu iubita sa din copilărie, vineri seara, în orașul lor natal, Rosario. 

Messi, atacantul Argentinei si Barcelonei, a întâlnit-o pe Roccuzzo la vârsta de 5 ani, prin intermediul celui mai bun prieten al său, Lucas Saglia. Cuplul, care locuiește acum împreună, în Barcelona, au doi băieți, Thiago și Mateo. 

"Nunta secolului"

Printre invitații de la nunta de vineri s-au numărat coechipierii lui Messi, Luis Suarez, Neymar, Gerard Piques și soția sa, Shakira. Numeroase celebrități și fotbaliști s-au regăsit printre cei 260 de invitați, cu sute de polițiși mobilizați pentru eveniment. Nunta a avut loc la complexul hotelier din centrul orașului Rosario, care are un cazino învecinat. Roccuzzo, în vârstă de 29 de ani, era de așteptat să poarte o rochie realizată de către designerul Rosa Clara, care a îmbrăcat-o în diferite ocazii pe actrița Eva Longoria sau regina Spaniei, Letizia. În afară de o "stație de sushi", meniul a cuprins mâncăruri argentiniene precum empanadas (paste tradiționale), preparate din carne de vacă și alte delicii, informează BBC

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel