Numerolog: 2012 va fi caracterizat de expansiune. Vezi şi alte interpretări

numerologie
numerologie

Numerologul Mihai Voropchievici a declarat că anul 2012 va fi caracterizat prin expansiune, cei care au numărul destinului 5 fiind extrem de favorizați în acest timp.

„Anul viitor are cifra 5, care reprezintă creația Mântuitorului, omul. Încărcătura anului 2012 are o mare influență asupra spiritului oamenilor. Spiritul uman crește la un grad spiritual superior. În 2012 devenim mai buni, mai îngăduitori, dar nu mai acceptăm constrângeri. Undeva devenim un spirit liber, iar 5-ul începe cu expansiunea”, a declarat numerologul, informează B1.

Acesta a mai spus că persoanele care au numărul destinului 5 vor fi favorizate în anul viitor, precizând însă că acest lucru nu înseamnă că ceilalți vor fi defavorizați, ci că fiecare trebuie să-și ia viața în mâini și să nu mai aștepte ca problemele să se rezolve de la sine.

Mihai Voropchivieci a mai spus că în 2012 va scădea șomajul, iar relațiile internaționale vor fi favorizate. Mai mult, acesta a spus că se cere echilibru și sinceritate din partea guvernelor.

În contextul sărbătoririi Sfântului Ștefan, numerologul a explicat că cei care își serbează onomastica în această zi, de 27 decembrie, sunt reprezentați de altruism, devotament datorită cifrei 9, care semnifică tot ce este legat de a te pune în slujba celui de lângă tine.

„Toți cei născuți în zile de 9, 18 sau 27 au ceva divin în ei”, a completat numerologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel