Numele şefului ANAF, Sorin Blejnar, apare în dosarul şpăgii din port

blejnar
blejnar

Numele şefului ANAF, Sorin Blejnar, apare în controversatul dosar al şpăgii din port. Mircea Banias promite o intervenţie la Sorin Blejnar şi la Anca Boagiu.

Numele lui Sorin Blejnar apare de mai multe ori. Liviu Durbac, fost şef la Vama Agugea, este chemat la Sorin Blejnar care îi atrage atenţia că o persoană l-a reclamat că i-ar fi cerut bani pentru a nu ţine blocat un container în Portul Constanţa. Durbac îi spune interlocutorului său că se fac presiuni asupra şefului ANAF şi că trebuie "să o lase mai moale", scrie realitatea.net.

Într-o altă discuţie dintre doi şefi de la Vama Constanţa se vorbeşte despre faptul că Blejnar este în America cu Liviu Durbac. Unul dintre inculpaţi, Liviu Bratu, adjunct al biroului vamal Constanţa Agigea Sud spune: "Vorbesc şi eu cu jupânul accolo. Îl sunam pe ăla peste mări şţi ţări". Procurorii explică acest lucru spunând că Sorin Blejnar era în vacanţă cu Liviu Durbac în SUA.

Mai există alte interceptări din care reiese că exista un conflict între cei din Vama Constanţa şi cei din Vama Constanţa Agigea Sud pentru că Sunai Cadîr a trimis o brigadă de control la biroul vamal Agigea Sud. Şefii de acolo au fost deranjaţi pentru că li se stricau aranjamentele.

De asemenea, Mircea Banias promite mai multe intervenţii, una fiind către şeful ANAF care "aruncă săgeţi către Liviu Durbac". Banias le promite că va vorbi cu Sorin Blejnar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel