”Numele meu e Alexandru Coita și...”. Ce a urmat

Alex Coita
Alex Coita

Analistul Alexandru Coita a scris un mesaj ironic. 

”Numele meu este Alexandru Coita și sunt dependent de tehnologie.

Dar, de când folosesc programul de digital detox forțat oferit gratuit cu abonamentul de cablu și internet de Telekom Romania, viața mea este mai bună.

Au trecut cinci zile de când nu am deschis televizorul. Tot de atunci intru pe internet ocazional, cumpătat, cu datele 4G de la operatorul meu de telefonie mobilă. Și este mult mai bine!

Doresc să felicit pe această cale Telekom România pentru că nu a făcut ca alte corporații, să vină la noi în țară și să ne strivească spiritul național, transformându-și angajații în roboței!

Nu, Telekom Romania a îmbrățișat din tot sufletul tradițiile românești de client service în telecomunicații, moștenite încă din Epoca de Aur.

Bravo, Telekom România, pentru că ai știut să ocrotești și să adopți în cultura ta corporativă valorile tradiționale ale dezinteresului, atitudinii flegmatice și înțepate, combinate cu aroganța de șef de post, la care ai rafinat valoarea perenă a lipsei de transparență și ai desăvârșit totul cu o abordare ca pentru secolul XXI a practicii împământenite de umilire a clientului final.
Nu în ultimul rând, doresc să transmit un prinos de recunoștință Telekom România pentru că m-au făcut să retrăiesc anii fericiți ai copilăriei, cu telefonul cu disc și așteptatul ore în șir pentru un apel interjudețean, cu centralista acrită și inevitabilul cuplaj.
Mulțumesc, Telekom România, și pentru că m-ai ridicat dincolo de valorile materiale ale capitalismului feroce și mi-ai adus aminte că nu meriți un serviciu, sau respect, doar pentru că plătești pentru asta.

Mulțumesc pentru că exiști, Telekom România!” a scris, ironic, Alexandru Coita, analist politic, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel