Numărul victimelor de la explozia din Brașov a crescut

Numărul victimelor în urma exploziei produse la moara unei fabrici de pâine din Braşov a crescut. Femeia în vârstă de 51 de ani rănită grav a decedat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. 

'Insuficienţa respiratorie s-a agravat, nu s-a mai ventilat mecanic, a intrat în stop cardiorespirator şi a decedat aproape de miezul nopţii. Femeia a fost internată de la început la Secţia de Terapie Intensivă în stare gravă, iar medicii au făcut toate eforturile pentru a o salva, dar în momentul în care plămânii cedează, nu se mai poate face nimic', a precizat, duminică, pentru Agerpres, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, dr. Daniela Neculoiu.

Alţi trei răniţi în explozie, care sunt internaţi la secţia de chirurgie plastică a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, se află în stare bună şi vor mai rămâne câteva zile în spital pentru tratament, dar viaţa nu le este opusă în pericol, a precizat dr. Daniela Neculoiu.

Un alt rănit în explozia de la moara fabricii de pâine, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a murit săptămâna trecută după ce a fost transferat de la Braşov la un spital din Graz, Austria. Prima victimă a fost înregistrată la câteva ore de la incident.

La începutul lunii noiembrie, la societatea de morărit Şapte Spice Râmnicu Vâlcea - Punct de lucru Braşov a avut loc o explozie urmată de un incendiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel