EXCLUSIV  Numărătoare paralelă, alegeri 26 mai. Daniel Zamfir a izbucnit

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a reacționat pentru DC News în urma suspiciunilor de fraudă la votul de la alegerile europarlamentare.

La un moment dat, ni s-a cerut să trimitem procesele verbale în vederea unei numărători în paralel, nu știu ce s-a întâmplat. Dacă nu s-a făcut numărătoarea paralelă este o mare eroare. Nu trebuie lăsat așa. Pe lângă faptul că avem o justiție secretă, constat că și alegerile sunt secrete. Este de neacceptat. Până la urmă, s-au atacat cei doi piloni fundamentali ai democrației: justiția și alegerile libere. În justiție, am văzut faptul că avem protocoale secrete, deci justiție secretă și acum văd că avem și alegeri secrete, care sunt controlate de către un serviciu secret”, a zis Daniel Zamfir pentru DC News.

”Este foarte clar că suntem departe de ceea ce înseamnă democrație. Votul  oamenilor este, fără dar și poate, viciat de către un serviciu secret. Asta nu e democrație. Nu știu ce se poate face în acest moment, dar mâine la ședința biroului nostru politic se va ridica această problemă. Categoric! Lucrurile au luat cu totul altă întorsătură. Este din ce în ce mai limpede că există nenumărate dovezi că alegerile au fost viciate. Se pare că cineva a avut tot interesul să ne țină sub pragul electoral. Cred că în această situație nu avem voie să tăcem!, a spus Daniel Zamfir, senator ALDE, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel