Număr controversat de înmatriculare. Comentariul zilei despre protestul privind decizia Poliției

PROTEST 12 MAI. Cristian Mihai Dide și Tudor Cârstoiu, la DCNEWS
PROTEST 12 MAI. Cristian Mihai Dide și Tudor Cârstoiu, la DCNEWS

După ce s-a aflat decizia Poliției în privința românului cu numere de înmatriculare controversate, pe Facebook oamenii au început să se organizeze pentru a protesta la ora 14:00 în fața Brigăzii Rutiere București, de pe Strada Logofatul Udriște.

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob a făcut un comentariu vizavi de acest subiect.

”Înțeleg că tefeliștii se mobilizează pentru un mare miting de protest, azi, la Udriște, pentru cetățeanul cu plăcuțele anti-PSD. Care vor fi sloganurile, "Ne vrem mu#a înapoi", "Jos labele de pe mu#a noastră!", "Ne-om lupta și ne-om jertifi pînă mu#e vom primi!", "Nu închide ochii UE, că rămînem fără mu#e!"???...”, a scris jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob pe Facebook.

Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut, luni, numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia. De asemenea, a fost reţinut pemisul de conducere al şoferului, acesta declarând că a înmatriculat maşina în luna aprilie şi că se află în concediu în România, fiind în drum spre litoral. Poliţia Rutieră a deschis dosar penal în acest caz şi susţine că maşina cu numărul de înmatriculare "M..EPSD" nu are drept de circulaţie în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel