Nuclearelectrica, aplicație pentru telefonul mobil

Societatea Naţională Nuclearelectrica a lansat o aplicaţie pentru telefon mobil, "Access SNN", destinată relaţiei cu investitorii și publicul, ceea ce va permite accesul rapid la o bază de date completă despre companie.

Aplicaţia a fost creată pentru a răspunde la nevoia în creştere de informatii rapide, concise şi uşor accesibile pentru acţionari, investitori, reprezentanţii mass-media şi publicul larg, în scopul facilitării accesului de oriunde la date de interes precum principalele evenimente din activitatea companiei, situaţiile financiare la zi şi istorice, evoluţia preţului acţiunilor, dividende, calculator de investiţii şi alte informaţii descriptive despre societatea de stat. "Aplicaţia pe care o lansăm astăzi reprezintă un instrument pe care l-am gândit pornind de la necesităţile acţionarilor şi investitorilor, dar şi ale celor care vor să ştie mai multe despre Nuclearelectrica şi sperăm să devină un hub de informaţii pentru dumneavoastră", precizează Valentina Dinu, reprezentantul Nuclearelectrica în Relaţia cu Investitorii.

Serviciu de mesaje rapide

Aplicaţia permite transmiterea de mesaje rapide ce vor fi recepţionate de departamentul specializat în relaţia cu investitorii din cadrul companiei şi soluţionate în cel mai scurt timp. "Accesul rapid la o bază de date complete despre companie, activităţile şi rezultatele acesteia în vederea facilitării adoptării deciziei de a investi bazată pe informaţii clare, furnizate constant şi în timp util este o responsabilitate a unei companii listate", spune Cosmin Ghiţă, CEO Nuclearelectrica. Aplicaţia SNN poate fi descărcată din magazinele Android şi Apple sau de pe site-ul SNN.

Profit de 198 de milioane de lei

Nuclearelectrica a înregistrat în primele trei luni ale acestui an un profit net de 189,99 milioane lei, cu 51,7% mai mare comparativ cu cel din perioada similară a anului trecut, conform datelor transmise Bursei de Valori Bucureşti. Cele două reactoare de la Cernavodă asigură aproximativ 20% din necesarul de energie al României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel