Nuami Dinescu, adevărul despre Pro TV

Nuami Dinescu, fosta colegă de platou a îndrăgitei Teo Trandafir, a decis să spună tot ceea ce crede despre postul de televiziune Pro TV, acolo unde a lucrat timp de cinci ani. 

Actrița a devenit cunoscută graţie rolului Tanţa, asistenta celebrei Teo Trandafir la emisiunea pe care aceasta o realiza în urmă cu câțiva ani la Pro TV. Nuami Dinescu spune că experiența pe care a trăit-o acolo a fost pentru ea ca o adevărată școală. Vedeta a mai subliniat faptul că de acest post de televiziune o leagă multe amintiri plăcute.

"A fost pentru mine încă o şcoală - cam tot cât se face la institutul de teatru, doar că, de data asta, am "furat" singură meserie şi am beneficiat de cea mai bună şcoală la care puteam fi. Am furat de la cei mai buni, am învăţat cum e cu disciplina în TV, am învăţat că televiziunea nu se face pe genunchi, că trebuie să ai respect pentru publicul care se uită la tine, că trebuie să simtă că ce faci, faci din dragoste.

Eu nu mai am nicio colaborare cu Pro TV, sub nicio formă nu mi se poate reproşa vreo tentă de subiectivism, sunt doar onestă şi mi-e tare dor de zilele de 1 Decembrie. De atmosfera din ziua aia când am simţit că 1 decembrie e o zi specială, că e ziua Romaniei şi poate, nu întâmplător a instituţiei Pro TV, cea care a însemnat 5 ani casa mea. Şi-am mai învăţat ceva de la ei - să nu mă mulţumesc cu orice, să încerc să fac mai mult decât mi se cere, să caut în mine şi să găsesc resurse. Să nu fug de competiţie, să nu spun nu, să nu mă tem de căderi, să încep a doua zi ca şi cum ieri ar fi fost o victorie. Nu mi le-a spus nimeni, asta a fost pentru mine spiritul Pro", a scris Nuami Dinescu pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel