Nu s-au lăsat până n-au furat, iar apoi au vrut să fugă din țară. Pagubă de 30.000 de lei, făcută de doi bărbați

Doi bărbați din județul Prahova au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi cauzat un prejudiciu de 30.000 de lei, prin furturi de componente de autoturisme.

Polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Române și cei ai Serviciului de Investigații Criminale Vrancea, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, de 26, respectiv 39 de ani, din județul Prahova.

”În noaptea de 9/10 octombrie a.c., prin escaladarea gardului și tăierea unui perete, cei în cauză ar fi pătruns în perimetrul unei hale, din zona Tișița, unde se aflau componente rezultate din dezmembrarea unor autoturisme. Aceștia nu ar fi sustras niciun bun, întrucât sistemul de alarmare antiefracție al societății comerciale s-ar fi declanșat”, se arată într-un comunicat de presă.

Nu au renunțat la ideea de a fura 

În cursul aceleiași nopți, bărbații ar fi pătruns și în sediul unei societăți comerciale cu profil dezmembrări auto, din localitatea Garoafa, de unde ar fi sustras catalizatori de autovehicule și scule electrice.

Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 30.000 de lei.

Arestați preventiv 

Bărbații au fost depistați ieri, într-un punct de trecere al frontierei, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

În urma prezentării acestora Judecătoriei Focșani, a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel