Nu aruncați niciodată tricourile vechi! Sunt o adevărată comoară pentru gospodine. Iată ce puteți face din ele

Nu aruncați niciodată tricourile vechi! Sunt o adevărată comoară pentru gospodine. Pexels
Nu aruncați niciodată tricourile vechi! Sunt o adevărată comoară pentru gospodine. Pexels

Tricourile din bumbac sunt  piesa vestimentară, pe care o reînnoim cel mai des în garderobă. Le purtăm, practic, tot anul. Proaspete și ușoare, tricourile sunt de nelipsit, mai ales, vara.

Le îmbrăcăm și iarna, spre exemplu sub un hanorac sau pulover. Datorită utilizării frecvente, tricourile se uzează rapid. Zona care se deteriorează mai mult este cea a axilelor, unde apar pete gălbui și inestetice din cauza transpirației. De cele mai multe ori, petele gălbui nu mai pot fi albite.

Citiți și:  Obiecte care atrag nenorocirea: scăpă imediat de gunoiul din portofel, dacă vrei să ai bani

Adesea, suntem nevoiți să ne luăm rămas bun de la un tricou pe care îl iubim foarte mult. Cu toate acestea, înainte de a deschide coșul de gunoi, ar trebui să ne gândim cum îl putem reutiliza. Reciclarea creativă este un hobby pe care îl putem practica în orice context . De exemplu, am putea reutiliza plasele cu fructe și legume sau transforma eșarfele din lână care acum s-au demodat.

Vezi si: Nu aruncați niciodată plasele pentru fructe și legume: nici nu știi ce lucruri uimitoare poți face cu ele

În primul rând, dintr-un tricou drăguț putem coase sacoșe ecologice pentru cumpărături. Doar scoateți mânecile și coaseți partea de jos, apoi aplicați niște mânere confortabile și practice.  Luați sacoșa la magazin și toată lumea o va admira.

Țesătura vechilor tricouri este prețioasă pentru curățarea casei. De fapt, bumbacul moale este cel mai potrivit material pentru a șterge praful, pentru a curăța oglinzile și geamurile.

În funcție de mărimea tricoului, putem face mai multe cârpe. Țesătura  tricourilor este perfectă și pentru îmbrăcarea pernelor. Iarna, tricourile pot fi puse pe pervaz, fiind o piedică în calea aerului rece, care intră prin crăpături.

Nu rata și:  Planta pe care ar trebui să o ai, neapărat, în casă: aduce fericire, dragoste și bani 

Tăiați țesătura tricourilor vechi în mai multe benzi, pe care le veți împletiți pentru a crea bentițe originale sau curele, care pot fi purtate cu fuste, blugi sau rochii. Desigur, va fi un accesoriu unic și  personalizat.

Pâinea este tare și uscată? Trucuri cu care o puteți împrospăta ca și cum abia a fost cumpărată

Cei pricepuți la croitorie, pot realiza, dintr-un tricou vechi, un top de sport. Veți crea o piesă vestimentară confortabilă, atunci când ieșiți la alergat vara sau când vă antrenați în sală.

Iată de ce nu ar trebuie să aruncăm niciodată tricourile vechi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel