Csaba Zoltan (UDMR): Legea Educaţiei, ca soția lui Columbo

detectiv Columbo, foto: youtube
detectiv Columbo, foto: youtube

Senatorul UDMR de Mureş Novak Csaba Zoltan susține că, deşi PSD a promis o nouă Lege a Educaţiei şi se vorbeşte despre aceasta, nimeni însă nu a văzut vreun proiect.

Senatorul UDMR de Mureş Novak Csaba Zoltan a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că deşi PSD a promis o nouă Lege a Educaţiei şi se vorbeşte despre aceasta, nimeni însă nu a văzut vreun proiect, la fel cum se ştie despre existenţa soţiei detectivului Columbo (interpretat de Peter Falk - n.r.), dar care nu a apărut niciodată.

'Proiectul noii Legi a Educaţiei, care nu există, este de fapt ca şi soţia faimosului detectiv Columbo, despre care ştim că există, dar nu a văzut-o nimeni. Am urmărit de trei-patru ori fiecare parte şi niciodată nu am avut ocazia să o văd, aş fi fost foarte curios. Partidul de guvernământ a promis în campania electorală o nouă Lege a Educaţiei, iată că după un an avem al doilea ministru al Educaţiei. Zvonuri sunt, dar nu s-a văzut nimic în legătură cu noua Lege a Educaţiei. Opinia noastră e că nu avem nevoie de o nouă Lege a Educaţiei, ci de o revizuire a legii care există. Noi vom sprijini toate modificările pozitive în viitor, dacă vor fi şi sper că vor fi', a arătat senatorul.

Novak a arătat că indiferent care variantă se va alege, o nouă Lege a Educaţiei sau revizuirea celei existente, parlamentarii UDMR vor fi pregătiţi cu propuneri concrete.

'Am început o campanie de informare cu pedagogii din Târnăveni până la Sovata şi va continua acest şir de întâlniri. Sper ca la începutul sesiunii să avem un cadastru al problemelor din judeţul Mureş. Sunt probleme care se leagă de Inspectoratul Şcolar Judeţean, deci de nivel local, probleme privind metodologia şi probleme care se leagă de modificări. Sper ca până la sfârşitul lunii ianuarie să avem acest cadastru şi să fim pregătiţi dacă apare şi prima variantă de lucru a noii legi sau a proiectului de revizuire a Legii Educaţiei', a afirmat Novak Csaba Zoltan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel