Noul șef de cabinet de la Casa Albă. Biden l-a ales

Joe Biden
Joe Biden

Joe Biden, candidatul prefigurat câștigător al alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii, și-a ales noul șef de cabinet. Iată cine este.

Joe Biden, candidatul declarat câștigător al alegerilor din SUA, l-a ales pe asistentul său din trecut, Ronald Klain, drept viitor șef de cabinet de la Casa Albă în noua sa administrație. Anunțul a fost făcut de echipa Biden-Harris. Klain, în vârstă de 59 de ani, va fi consilier principal al lui Joe Biden și va ajuta la construirea echipei de conducere a administrației. Acesta a lucrat anterior ca și consilier principal la campania Biden-Harris și a servit ca șef de cabinet al fostului vicepreședinte în cadrul administrației Obama, din 2009 până în 2011.

Ce a spus Joe Biden despre Klain?

„Ron a fost de neprețuit pentru mine de-a lungul multor ani în care am lucrat împreună, inclusiv în timp ce am salvat economia americană de una dintre cele mai grave recesiuni din istoria noastră, în 2009”, a spus Biden în o declarație. Acesta a adăugat: „Experiența și capacitatea sa profundă și variată de a lucra cu oameni din întregul spectru politic este tocmai ceea ce am nevoie de la un șef de cabinet”, conform FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel