Legea offshore, noul nod gordian al României. Bogdan Chirieac: Impact devastator!

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, într-o intervenţie la România TV, despre un moment cheie pentru viitorul României.

Anul 2021 este un moment cheie pentru evoluţia României. Este vorba despre anul în care este programată a începe exploatarea hidrocarburilor din Marea Neagră. Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, în cadrul unei emisiuni la România TV, despre un aspect esenţial care reiese din ultimul discurs la preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, cel care făcea referire la măsurile prin care coaliţia de la guvernare doreşte să îmbunătăţească viaţa românilor şi despre piedicile care se încearcă să se pună acestui lucru.

"În acest moment a fost pus cu spatele la zid, iar domnul Liviu Dragnea va merge până la capăt. Care pe care. Şi sunt sigur că statul subteran îşi mobilizează toate resursele. Dânsul a făcut o referire la 2020-2021, despre salarii meritate în conformitate cu resursele pe care le are această ţară. 2021 este anul în care ar trebui să înceapă exploatările de hidrocarburi în Marea Neagră, zăcământul acela enorm.

Eu cred că Liviu Dragnea a dat de înţeles şi presiunile care se fac asupra sa vizavi de legea offshore. Acesta cred că este noul nod gordian al României. Ce se întâmplă acolo va avea un impact devastator, major asupra ţării noastre", a declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel