EXCLUSIV  Noul ministru al Culturii, Raluca Turcan, și-a deschis mandatul cu prezența la ceremonia de absolvire din cadrul Complexului Educațional Laude-Reut din București

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a participat la ceremonia de final de an a Complexului Educațional Laude-Reut.

Serbarea de final de an a avut loc în cadrul Aulei Ministerului Culturii, vineri, 16 iunie 2023. În cadrul evenimentului au participat atât elevii din gimnazial, cât și cei de liceu, alături de familiile lor și profesorii care i-au îndrumat în acest an școlar.

Pe scenă au fost felicitați tinerii care au reușit performanțe în concursurile naționale cât și internaționale, fiind medaliați de Raluca Turcan și aplaudați la scenă deschisă de public. Numărul lor a fost atât de mare încât profesorii, care au fost de asemenea premiați pentru îndrumarea pe care au oferit-o, nu au mai încăput pe generoasa scenă a Aulei Ministerului Culturii.

Ulterior au urmat momente emoționante la final de ciclu liceal pentru elevii de clasa a XII-a. Tinerii care vor da examenul maturității în mai puțin de 10 zile au celebrat o ultimă aventură împreună, în fundal rulând fotografii din cei patru ani de liceu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel