Noul coronavirus la români. Luana Ibacka, mesaj de REVOLTĂ: Oare nu–și dă nimeni seama?

Luana Ibacka, prima soție a prezentatorului Cabral, a transmis un mesaj virulent despre noul coronavirus.

”VĂ E FRICĂ DE CORONA KKT?? Oare nu–și da nimeni seama că nimic nu slăbește IMUNITATEA mai tare decât frica, panica??? La nivel fizic, frica mareste vulnerabilitatea exact la bolile si virusurile de care te temi. De ce nu citiți mai bine despre DEPOPULAREA globală/ De ce nu știți că în aproape 10 ani România va avea o populație de 16 milioane? Chiar credeți că valurile acestea mediatice au alt rost decât de a va verifică ignoranța și reactivitatea la frică???

În primul rând, pentru o regiune care se confruntă cu un declin demografic atât de accentuat și care se bazează în măsură prea mare pe exporturi industriale, automatizarea rapidă, educația, focusul pe personal calificat ar fi o prioritate. Discuția despre soluții de stopare a declinului demografic, economic, distrugerii resurselor naturale... Depopularea masivă, că pe timp de război, a țărilor din sud-estul Europei, nu preocupă pe nimeni că fenomen, adică modul în care ne stingem că nație. În schimb, moare toată lumea de frică unei noi tulpini de gripă- fenomen despre care dacă ați citi nițel pe surse medicale sigure, ați realiza că nu e motiv de panică.

Zilnic mor mai mulți oameni în accidente rutiere, în accidente de muncă, zeci de mii de tineri se sinucid. De asta nu va temeți?? Ce mai căutați la volan, puteți muri într-un procent de 10 ori mai mare decât de gripă c...i ! Cei care au decedat în Italia aveau comorbidități majore (neoplasm, BPOC, insuficență cardiacă stadiul III).

Nu au murit oameni sănătoși, cu o igienă a vieții normală, și nici nu vor muri. Dacă studiați marile epidemii istorice, veți vedea cât de insignifiantă este și carantina... S-a concluzionat că, într-o epidemie, carantina nu influențeaza decât într-o proporție foarte mică desfășurarea acesteia.

Provoacă însă un conflict între respectarea drepturilor pacientului și politica statului, care limitează în primul rând autonomia (prin limitarea liberei circulații a persoanei, absența consimțământului, tratament impus și excluderea confidențialității). Știința încearcă o tiranie prin intermediul statului. Știința care necontrolată devine o armă seculară, un crez care este impus prin amenzi și închisoare, care este proclamat ca adevăr nu în predici, ci în legi și statute. Problema științei oficiale este aceea că ea pe masura ce devine treptat tot mai oficială, este tot mai puțin științifică. Prin alegerile aparent banale ( CE CITESTI, CE VORBESTI, CE MANANCI, CAT TE MISTI )pe care le faci zi de zi, sistemul imunitar poate fi intarit.


Sfatul meu? Luati măsuri de bun simț: evitarea locurilor aglomerate, dezinfecție, spălat des pe mâini, consum de ceaiuri și apă caldă pentru a fi gâtul hidratat (un gât și un nas uscat sunt vulnerabile).  Mâncați ce trebuie și suplimentati cu vitamina C sau citrice. Vorbiți cât mai puțîn despre lucruri pe care nu le cunoașteți în profunzime și stați departe de valurile mediatice care experimentează pe oameni lucruri pe care nu le puteți pricepe. SAU... MURIȚI DE FRICĂ... e posibil să va iasă, ca orice altceva in care crezi.

Si apropos... O masca chirurgicala poate DOAR reduce cantitatea germenilor pe care ii inhalezi pe nas si gura, insa foarte putin. Mastile chirurgicale nu sunt etanse, prin urmare nu te vor proteja 100% de germeni. Purtate de oamenii bolnavi constituie un avertisment vizibil pentru oamenii sanatosi sa pastreze distanta, cam atat le vad rostul. Daca tii aceeasi masca mai mult de 2 ore, propriile bacterii infloresc”, a scris Luana Ibacka.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel