EXCLUSIV  NOUĂ stare de urgenţă în România? Câciu: Este egală cu o SINUCIDERE politică

Analistul economic Adrian Câciu este de părere că introducerea unei noi stări de urgență ar fi egală cu o sinucidere politică.

"România nu își mai permite o nouă stare de urgență. Cine vrea, cine ar face lucrul ăsta, înseamnă că s-a sinucis politic pentru următorii zece ani. România nu își permite niciun fel de stare. Și cu starea de alertă deja România este într-o zonă în care economia s-a dus foarte puternic în jos. Pentru că, aici este problema pe care nu o înțeleg... Spre exemplu Florin Cîțu cred că nu înțelege că dacă am închis economia de consum am închis România. Noi nu suntem economie de producție cum sunt nemții, italienii. La ei fabricile merg în continuare chiar dacă au închis una, alta.

La noi serviciile sunt pe primul loc, consumul populației, mall-urile. Când ai făcut restricții sau faci restricții pe această zonă, pe orizontală tu faci un blocaj total. Rămânem cu acea mică producție industrială care de fapt un loan industrial pe care îl practicăm dar nu ajută foarte mult în economie. Deci nu la orice stare. Cred că și președintele, se vede foarte clar în mesajele lui că nu va mai lua niciodată această măsură pe acest subiect. Dacă vine altceva... Doamne ferește, dar pe COVID nu",  este de părere analistul economic Adrian Câciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel