Nouă metodă de furt. Femeie de 84 de ani, mărturisire şocantă - VIDEO

O femeie în vârstă de 84 de ani, a fost victima unei infracţiuni de furt prin metoda pomană. Şi a fost de acord să împărtăşească public experienţa dumneai, numai să ajute la prevenirea unor astfel de fapte.

Două femei au pătruns în locuinţa sa, sub pretextul că vor să-i ofere drept pomană plăcintă, reuşind apoi să sustragă din casă o sumă de bani. Acestea au fost prinse şi reţinute de poliţişti. Recent, o tânără a abordat o altă doamnă în etate, sub pretextul că doreşte să-i împartă produse de patiserie drept pomană, i s-a permis accesul în locuinţă, de unde a sustras bani şi bijuterii. Şi această tânără a fost reţinută de poliţişti, explică Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

"Bunicii noştri se dovedesc a fi, în multe situaţii, vulnerabili"

Bunicii, vecinii noştri vârstnici... au nevoie de mai multă atenţie. Şi pentru că ei nu (prea?) petrec timp pe reţele de socializare... Reînnoim apelul nostru şi vă adresăm rugămintea vouă, celor care ne citiţi, să le transmiteţi şi bătrânilor din jur, cu orice prilej găsiţi: Fiți atenți pe cine primiți în casă. Necunoscuții nu vă dau de pomană, nu vă bucurați de nimicuri, pentru că puteți deveni victime!

Dacă treceţi printr-un astfel de eveniment, încercaţi pe cât posibil să reţineţi cât mai multe semnalmente ale autorului şi apelaţi de urgenţă poliţia, la 112, transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel