Nouă descindere în București, la traficanții de CANNABIS. TREI reținuți. Ce a găsit DIICOT - GALERIE FOTO

O nouă descindere a avut loc la traficanții de canabis din București.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a descins din nou la traficanții de canabis din București. Aceștia au reținut 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic intern și internațional de droguri de risc și de mare risc. Ei ar fi vândut droguri către consumatori de pe raza municipiului București.

"La data de 09.12.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic intern și internațional de droguri de risc și de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, în cursul anului 2021, inculpații au inițiat și constituit un grup infracțional organizat specializat în procurarea, din afara țării și comercializarea de droguri de risc și mare risc, către consumatori de pe raza municipiului București.

Ce au găsit procurorii DIICOT

La data de 09.12.2021, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat un număr de 7 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și a județului Dâmbovița, în urma cărora au fost ridicate cantitățile de 4 kilograme de cannabis, 600 de grame de cocaină și 5 grame de ciuperci halucinogene. Totodată, a fost instituită măsura sechestrului asigurator asupra sumelor de 137.300 de lei, 8.450 de euro, 100 de lire sterline și 100 de dolari.

În cursul zilei de astăzi, inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.", transmite DIICOT într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel