Nouă cadavre, descoperite într-un apartament din Japonia

Poliția japoneză a descoperit nouă cadavre, dintre care două decapitate, într-un apartament din Zama, localitate din apropiere de Tokyo.

I-am ucis și apoi m-am ocupat puțin de corpuri pentru a ascunde probele, a declarat bărbatul, identificat drept Takahiro Shiraishi, pentru postul de televiziune nipon NHK.

Agenția de presă Jiji a relatat că Shiraishi a tranșat corpurile victimelor — opt femei și un bărbat — în baia apartamentului său.

Părți ale corpurilor victimelor au fost descoperite în mai multe frigidere din apartament.

Autoritățile japoneze anchetau dispariția unei femei în vârstă de 23 de ani și au descoperit o legătură între aceasta și tânărul care ocupa apartamentul situat la Zama, în prefectura Kanagawa, la sud-vest de capitala japoneză.

”Caut pe cineva care să moară împreună cu mine”

Femeia scrisese pe Twitter mesajul 'Caut pe cineva care să moară împreună cu mine', potrivit publicației Sankei Shimbun.

Conform altor media japoneze, cei doi erau în contact prin intermediul unui site cu informații despre tendințele sinucigașe.

O cameră de supraveghere video a captat luni imagini cu Takahiro Shiraishi însoțit de tânăra femeie, a indicat postul de televiziune NHK, citând poliția japoneză.

Potrivit Kyodo, fratele femeii a contactat poliția pe 24 octombrie, spunând că sora sa era dispărută din 21 octombrie. Ulterior, el a intrat pe contul de Twitter al acesteia și a descoperit că că ea schimba mesaje cu Shiraishi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel