EXCLUSIV  NOUĂ ALIANȚĂ politică! Varujan Vosganian: Va fi o alternativă! VIDEO

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Varujan Vosganian, vicepreşedinte ALDE, a vorbit despre mişcarea politică a momentului. 

Într-un interviu acordat DC News TV, deputatul Varujan Vosganian a vorbit despre perspectiva unei alianţe electorale şi politice între partidele de opoziţie, PSD, ALDE şi Pro România. 

"Nu e un secret pentru nimeni că în Parlament s-au configurat anumite blocuri politice, unul dintre acestea este alcătuit din parlamentarii ALDE, Pro România şi PSD, care în trecutul recent au avut câteva iniţiative comune şi care au şi anunţat alte iniţiative comune, iar acest gest de afiliere la Grupul PSD e o reafirmare a acestei colaborări parlamentare pe care deja o avem. Îndrăznesc să spun că această afiliere are şi o perspectivă legată de anul electoral.

E posibil ca această afiliere să fie un prim pas în configurarea unei alianţe electorale sau chiar politice pentru crearea unui bloc politic al opoziţiei, care să se contrapună actualei guvernări, să ofere o alternativă în faţa acestui mod de a administra ţara care, am văzut, nu a trecut nici examenul administrării eficiente a pandemiei, nici nu a reuşit să păstreze echilibrele bugetare şi nici să ofere o perspectivă pe termen scurt", a declarat Varujan Vosganian.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel