Nouă ALERTĂ în Barcelona. Chirieac: Cea mai mare victorie a teroriștilor

Barcelona, alerta, Las Ramblas
Barcelona, alerta, Las Ramblas

Sute de oameni au fost evacuați dintr-un autobuz din Barcelona, din zona Las Ramblas. Au fost evacuate toate magazinele de pe Las Ramblas. Gara și metroul de la Plaza Catalunya au fost închise. 

”Se întâmplă ceea ce spuneam unii dintre noi acum doi ani de zile, când un milion e emigranți au pătruns în Europa, așa ne vom petrece timpul de acum încolo.” atrage atenția analistul politic Bogdan Chirieac. 

Analistul politic subliniază că ”avem aproape un milion de români în Spania, mulți concentrați în zonele urbane foarte dezvoltate: Madrid, Barcelona, Valencia. Nu întâmplător, barbaria asta se răsfrânge asupra acestor centre, pentru că ce se întâmplă în Barcelona are reverberații în întreaga lume. Așa ne vom petrece timpul! Până când nu vom trata problema cu seriozitate, încercând să vedem fondul problemei, să vedem cum se ajunge la fundamentalism religios, în special în zona musulmană, nu vom reuși să combatem aceste lucruri.” 

Bogdan Chirieac a adăugat că acest fenomen este ”infinit mai greu de monitorizat”. Analistul precizează că ”fiecare nevinovat care are telefonul ascultat reprezintă în sine o victorie a teroriștilor.”, adăugând: ”faptul că se restrâng drepturile cetățenești este cea mai mare victorie a teroriștilor, la fel de mare cum este teama, teroarea pe care o dobândesc prin uciderea de nevinovați. Nu e niciun act de bravură să iei mașina sau cuțitul și să omori copii la întâmplare, dar în propaganda acestor demenți, e considerat un act de luptă sau un act de bravură”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel