EXCLUSIV  NOU șef la ASF. Daniel Zamfir îi răspunde lui Ludovic Orban. ”Situație GROAZNICĂ! E un butoi cu pulbere”

Daniel Zamfir / Foto Agerpres
Daniel Zamfir / Foto Agerpres

Senatorul Daniel Zamfir lansează o întrebare cheie după ce premierul Ludovic Orban a afirmat că 'ar fi o adevărată sfidare ca PSD să-l susţină pe Daniel Zamfir la conducerea ASF'.

Senatorul social-democrat Daniel Zamfir reacţionează după ce Ludovic Orban a declarat că o eventuală nominalizare a sa, de către PSD, pentru conducerea ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară) ar fi "o sfidare". 

"Cred că pe domnul Orban l-a supărat foarte tare nu că mă susţine PSD, ci că opt structuri din rândul patronatelor, al asociaţiilor de protecţie a consumatorilor, al transportatorilor, al proprietarilor de service-uri mă susţin. Asta este durerea lui cea mare. Şi planul lui de a negocia cu cineva din PSD ca să nu mă susţină cred că e sortit eşecului. Nu am niciun motiv să cred că atât preşedintele Ciolacu cât şi ceilalţi colegi din Partidul Social Democrat nu mă vor susţine, cu atât mai mult cu atât mai mult cât chiar propunerea de a candida la această funcţie a venit chiar de la un membru foarte important al partidului", a declarat, pentru DC News, Daniel Zamfir.

"Situaţia în domeniul asigurărilor e groaznică"

"Situaţia în domeniul asigurărilor e una groaznică. Acolo e un butoi cu pulbere. Există un lanţ de complicităţi, un mecanism extrem de nociv care face ca noi toţi cei care suntem consumatori şi suntem obligaţi să plătim RCA să fim, până la urmă, afectaţi de lucrul acesta. 

La adresa cui să fie sfidarea de care vorbeşte Ludovic Orban? La adresa oamenilor pe care vreau să îi apăr de abuzuri? Dacă ajung la ASF, vreau să fac exact acelaşi lucru: să apăr milioanele de oameni care plătesc asigurări şi care sunt victime ale abuzurilor", subliniază senatorul Zamfir.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel