Nou șef DNA. Avocata Vicol, mesaj-cheie înainte de anunțul lui Toader

Vicol
Vicol

Paula Tănase, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, a fost primul candidat la selecţia organizată de Ministerul Justiţiei pentru funcţia de şef al DNA.

În cei aproape 16 ani de activitate, deși au fost perioade în care a soluționat peste 100 de dosare pe an, cu stoc zero de la o săptămână la alta, nu a avut nicio restituire sau achitare în soluțiile de trimitere în judecată dispuse.

Avocata Laura Vicol a transmis un mesaj înainte ca Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, să anunţe joi propunerea pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

”Ca avocat cu 18 ani în profesie (Doamne, cum trece timpul) prefer o luptă corectă, dreaptă și argumentată cu un procuror care nu a avut nicio soluție de achitare sau restituire în dosarele trimise în judecată în instanță decât cu cineva care declară că niciodată nu a fost afectat emoțional în vreun dosar instrumentat de domnia sa. Până la urmă, suntem oameni, nu roboți lipsiți de suflet... Susțin candidatura doamnei procuror Paula Tănase! Succes tuturor candidaților, cu excepția dnului procuror Bodean (știe dânsul de ce). Sănătate și libertate!”, a scris Laura Vicol pe Facebook.

Cine este Paula Tănase

Paula Tănase a absolvit Facultatea de Drept de la Iași. În CV-ul Paulei Tănase este menționat că în 1996 a susținut și promovat prima la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, examenul de admitere în Ministerul Public, pe regiunea Moldova.

De asemenea, procuroarea din Galați este vicepreședinte al Asociației Magistraților din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel