Nou pod peste râul Someș, în Satu Mare

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și al administrației, Cseke Attila, a vizitat șantierul podului peste Someș de la Satu Mare. El a anunțat că obiectivul este inclus în etapa a II-a a Programului Național de Dezvoltare Locală.

Se lucrează pe șantierul noului pod peste râul Someș din Satu Mare. Ministrul Cseke Attila a fost la fața locului și a anunțat că investiția are fondurile asigurate.

„Construirea podului peste râul Someș (pe Str. Ștrandului) în municipiul Satu Mare este inclusă în etapa a II-a a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) și are o valoare totală de 168.555.518,48 lei, din care 81.344.496,80 lei reprezintă contribuția #MDLPA, iar 87.211.021,68 lei este suma alocată de la bugetul local”, a spus Cseke Attila.

Podul va avea două viaducte principale, șase viaducte secundare, racorduri către străzile laterale, patru benzi de circulație, trotuare și piste de bicicliști pe fiecare sens de mers. Obiectivul va ușura traficul pe direcția nord-sud din orașul Satu Mare, dar va prelua și mașinile care merg pe Drumul European E81, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel