EXCLUSIV  Nou PERICOL în pandemie. Rafila: E la graniţa României! BOALA care face RAVAGII!

Profesorul Alexandru Rafila atrage atenţia asupra bolilor infecţioase care ameninţă să facă ravagii în România, în lipsa vaccinării.

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit, în cadrul dezbaterii online  „Săptămâna mondială a imunizării - săptămâna speranței în lupta cu epidemiile”, organizată de DC Media Group despre riscul de apariţie a unor noi epidemii în România, în contextul în care tot mai puţini oameni se vaccinează. Situaţia ar putea fi rezolvată prin adoptarea în Parlament şi promulgarea de către Klaus Iohannis a Legii vaccinării. 

Difteria este la graniţele României. S-au înregistrat cazuri în Ucraina, iar acest lucru trebuie foarte clar ştiut, pentru că difteria, la o populaţie care nu este protejată, mai ales la populaţia infantilă, este o boală care poate produce ravagii.

În concluzie, Legea vaccinării este absolut necesară. A stat prea mult timp în Parlament fără să existe o decizie finală. În momentul de faţă, ea a fost aprobată de Senatul României, a fost adoptată de Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor şi e momentul ca ea să fie adoptată de plenul Camerei Deputaţilor, astfel încât să poată fi promulgată de către preşedintele României în cel mai scurt timp pentru rezolvarea problemelor de sănătate care afectează mai ales tânăra generaţie.  

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel