Nou medic fals, descoperit în România. Ortoped și psiholog, cu acte false

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un nou medic fals a fost descoperit în România. Bărbatul se prezintă drept ortoped-traumatolog și psiholog cu ajutorul unor acte false.

Ionuț Marian Grigore se prezintă în mediul online drept ortoped-traumatolog și psiholog. Potrivit unei anchete a jurnaliștilor TVR, bărbatul 2015 și-ar deschis o clinică medicală în București în 2015 pentru servicii medicale și tratamente cu buget restrâns, după cum ar anunța acesta pe internet. Totodată, acesta precizează că face și analize medicale, inclusiv pe contract cu casa de asigurări de sănătate.

Un pacient care avea nevoie de RMN a constatat că analizele promovate de acest bărbat nu au de a face cu sistemul de asigurări.

La telefon, când am făcut acea programare, individul a spus că face RMN. RMN-ul este Rezonanță Magnetică Nucleară. Intri într-un tub. La cabinetul acesta care era o cămăruță undeva într-un cămin, mi-a dat să țin o țeavă. Un cilindru la capătul căruia se aprindea o luminiță, un cilindru mic. M-a pus să-l țin în mâna strânsă. Acesta era conectat la un calculator, iar el se uita pe acel calculator. Eu nu vedeam nimic în acel calculator și spunea. Cred că mi-a înșirat peste 50 de boli. Mi-a spus 50 de mii de diagnostice pe care le-aș avea. A trecut și la amenințări, la injurii și amenințări cu lumea interlopă. M-a amenințat cu clanul sportivilor, cu clanul lui Chira, a spus pacientul, potrivit știritvr.ro.

Printre altele, pacientul spune că i-a cerut patru sute de lei pentru așa-zisul RMN, iar 1400 de lei pentru câteva ședințe de fizioterapie. Când și-a dat seama că este păcălit, pacientul nu i-a plătit taxa și i-a cerut și diploma de medic, însă bărbatul cu acte false de medicină nu i-a arătat nimic. 

MINISTERUL SĂNĂTĂȚII A CONFIRMAT CĂ ACTUL DE SPECIALIZARE ÎN ORTOPEDIE ESTE FALS

Oficialii Ministerului Sănătății au confimat pentru TVR că actul în care scrie că s-a specializat în ortopedie este falsificat.

 Vezi și: Un nou medic fals! Făcea operații estetice faciale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel