Nou înlocuitor pentru Simona Gherghe la Acces Direct

Simona Gherghe
Simona Gherghe

Perioada de recuperare a Simonei Gherghe continuă. Aşa cum a anunţat, vineri, printr-o intervenţie telefonică la "Acces direct", prezentatoarea TV nu a venit, luni, la "cârma" emisiunii de la Antena 1. Cel care a înlocuit-o de această dată este Mihai Morar.

Mihai Morar se dovedeşte încă o dată "rău da' bun" şi, după câteva ore petrecute la radio, a ajuns în platoul emisiunii "Acces direct", pentru a o ajuta pe Simona Gherghe care se recuperează după ce a fost diagnosticată cu peritonită şi operată, de urgenţă, săptămâna trecută.

După ediţia de azi a emisiunii de la Antena 1, Mihai Morar va merge în platoul emisiunii "Răi da' buni", pe care o moderează la Antena Stars.

Vineri, la câteva ore de la interventia la care a fost supusa, Simona Gherghe le-a transmis fanilor de pe Facebook un mesaj, prin care le-a marturisit ca a trecut prin clipe de cosmar.

"Noaptea e neagra si plina de teroare, spune o vorba din serialul meu preferat. Cam asa a fost si noaptea mea. Am ajuns în urgenta la spital si am fost operata de peritonita. Toate sunt bune, acum. Le multumesc medicilor si asistentelor, în special domnului doctor Ionut Olteanu. Oamenii astia fac minuni. Iar voua, multumesc pentru gândurile bune", este mesajul postat de Simona Gherghe pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel