Nou Cod penal, adoptat. Vlad Voiculescu: L-au lăsat pe Călin să moară

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a răbufnit în mediul online, după adoptarea noului Cod penal.

Vlad Voiculescu leagă moartea tânărului Călin de modificarea Codului Penal, făcând afirmații incredibile. El afirmă că va trece vremea lor. 

"S-au bătut cu pumnul în piept că fac transplant pulmonar în România și l-au lăsat pe Călin să moară, arătând încă odată că ceea ce strică ei (pentru că ei sunt statul!), oamenii nu pot repara. Nici măcar atunci când se adună și donează peste 200.000 de euro în doar cinci zile.

Au schimbat Codul Penal ca să îl scape pe Dragnea și pe toți nenorociții care au furat din banii spitalelor și din banii de medicamente. Fac legi care să interzică "antiromânismul" în timp ce ei îl practică în fiecare zi, îi vedem cu burdihanele și cefele lor late sau cu frizurile lor perfecte cum explică ce este românismul și ce înseamnă patriotismul.

Îi vedem înfășurați în drapel de ziua tricolorului, împopoțonați la evenimente mondene sau țanțoși prin parlament, arătând un singur lucru: că au puterea. Că am fost cu toții atât de proști să îi lăsăm să ia puterea, păcălind oamenii cu minciunile lor ordinare.

O sa treaca însă și vremea nesimțiților, a imbuibaților, a țoapelor și a analfabetelor!

S-ar putea să dureze luni, s-ar putea să dureze ani... dar vremea lor va trece. Vremea lor va trece pentru că lumea lor deja nu mai există în afara granițelor acestei nefericite țări, după cum nici ei nu există în afara spațiului în care propaganda lor încă dă roade", a fost mesajul fostului ministru al Sănătății, Vlad Vociulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel