EXCLUSIV  NOU CAZ Ionuț. Senator, reacție virulentă: Trebuie condamnată exemplar

Un bebeluș a fost găsit desfigurat într-un parc din Constanța. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut salva viața nou-născutului. Un val de știri apărute în presă susțin că bebelușul ar fi fost sfâșiat de maidanezi. Fostul Senator și Președintele FPAM, Marius Marinescu, este de părere că vina aparține în totalitate părinților și nu trebuie să învinovățim câinii comunitari, la fel cum s-a întâmplat în cazul lui Ionuț, de acum trei ani.

Vina pentru moartea acelui copil aparține în totalite mamei - un monstru cu chip de om, care și-a abandonat bebelușul. Se poate vorbi de pruncucidere; știa că nu are nicio șansă la viață. Trebuie imediat depistată și sancționată exemplar.

Cazul Ionuț

De această dată nu trebuie să se meargă în aceeași direcție în care s-a mers acum trei ani în cazul tragediei lui Ionuț, când adevărații vinovați au fost de fapt bunica și părinții săi, cei care ar  fi trebuit să plătească pentru omor prin imprudență sau ucidere din culpă, la fel ca în cazul de față. Nu vreau să îi văd și pe acești părinți iresponsabili din Constanța mergând pe la primării și cerând despăgubiri.

Mama trebuie condamnată exemplar

Sper să nu se mai pornească vreo isterie împotriva câinilor comunitari, așa cum s-a întâmplat cu trei ani în urmă. Niciodată un animal nu își abandonează puii. Așa zisă mamă trebuie imediat găsită și condamnată exemplar. Să nu uităm că, anual, în România, 2000 de copii sunt abandonați. Ne confruntăm deja cu un fenomen.

Câinii nu au nicio vină

Dar pentru stabilirea cauzei morții bebelușului, este necesar rezultatul necropsiei. Numai așa vom afla ce s-a întâmplat cu adevărat. Câinii sunt ființe fără discernământ. Comportamentul lor se bazează mai ales pe instincte și reflexe. Așa că ei nu au cum să fie de vină pentru asemenea evenimente nefericite. Oamenii, însă poartă toată vina., a declarat pentru DC News Marius Marinescu, Președintele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel