Nou accident în Pasajul Unirii din București: Șoferul vinovat a fugit de la fața locului / video

A fost accident în Pasajul Unirii din București.

Marți seară s-a produs un nou accident în Pasajul Unirii. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului. Aceasta este informația dată publicității de primarul Daniel Băluță.

„Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliția Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate”, a zis edilul Sectorului 4.

„În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii. Din fericire, n-au fost înregistrate victime, însă șoferul vinovat a fugit de la fața locului. Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliția Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate. Nu vom accepta nicio abatere, nu vom trece cu vederea nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiții al comunității Sectorului 4, indiferent de valoarea acestuia sau de modul în care este produsă”, a scris Daniel Băluță pe Facebook.

VEZI ȘI ALTE INCIDENTE DIN PASAJUL UNIRII:

Ventilatoarele din Pasajul Unirii au funcţionat conform planului de intervenţie, în octombrie, când o maşină a ars, fumul fiind evacuat în mai puţin de două minute şi 20 de secunde, a subliniat primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

El a scris, pe Facebook, că accesul maşinilor de pompieri în interiorul tunelului s-a făcut fără niciun fel de dificultate, pentru că pasajul respectă întocmai standardele de înălţime.

Edilul Sectorului 4 a precizat că înainte de începerea lucrărilor de punere în siguranţă pe care autoritatea locală le-a realizat în vara acestui an Pasajul Unirii nu era prevăzut cu niciun fel de sistem de alertare în caz de incendiu şi nici de detecţie şi de desfumare. El a atras atenţia că, având în vedere noile valori de trafic din această zonă, considerabil mai mari faţă de cele de la momentul proiectării obiectivului în anii '80, specialiştii în siguranţă rutieră au recomandat autorităţii locale montarea unor astfel de sisteme performante pentru a creşte gradul de siguranţă din pasaj şi pentru a putea interveni prompt în situaţii de criză.

Daniel Băluţă a adăugat că în prezent Pasajul Unirii este singurul obiectiv de acest gen din ţară prevăzut cu un astfel de sistem de siguranţă.

Traficul rutier a fost blocat, în octombrie, în Pasajul Unirii, după ce o maşină a luat foc. Aproximativ 20 persoane au fost evacuate de echipele de salvatori ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Au acţionat 8 autospeciale de stingere şi 5 de la SMURD.

În autoturismul care a luat foc erau doi adulţi şi un copil. Maşina era la mijlocul pasajului şi a ars complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel