NOTRE-DAME, incendiu. YouTube, eroare majoră: Legătură cu atacurile 11 septembrie

YouTube a dat eroare luni seară, în timp ce catedrala Notre-Dame era mistuită de incendiu. 

În mod greșit, YouTube a legat incendiul de la Notre-Dame de atentatele din SUA, din 11 septembrie 2001. Compania a dat vina pe un amestec de algoritmi. După ce problema a fost sesizată, eroarea a fost eliminată. 

(w670)

Sub imaginile cu incendiul de la Catedrala Notre-Dame, apărea un tabel cu informații de background despre atentatele din 11 septembrie. Encyclopedia Britannica este sursa informațiilor, însă se pare că legăturile generate automat de funcția oferită de YouTube a dus la această situație. Legătura dintre atentatul din SUA din 2001 și incendiul de la Notre-Dame apărea sub filmările transmise LIVE de mai multe televiziuni, precum NBC News, CBS News sau France 24. Pentru CNN, un purtător de cuvânt al YouTube a precizat că ”Aceste panouri sunt declanșate algoritmic și sistemele noastre fac uneori legături greșite. Dezactivăm aceste panouri pentru fluxurile live legate de incendiu”. 

Anul trecut a fost lansată această funcție de către YouTube, de a furniza informații de adâncime despre un subiect. Ca surse de informație pentru panouri sunt Encyclopedia Britannica sau Wikipedia. 

Vezi mai multe despre incendiu dând click pe: Notre-Dame

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel