EXCLUSIV  NORMALITATE: Singurul ministru care a făcut-o! PASCU de la IRIDEX: Nu am avut parte de așa ceva! VIDEO

Corneliu Pascu, director General IRIDEX, a vorbit despre o situație care i-a lăsat un gust amar, după dezvăluirea făcută de Elena Cristian.

Elena Cristian, înainte de a intra în dialog cu Corneliu Pascu, director General IRIDEX, în cadrul dezbaterii organizată de DC Media Group privind calitatea aerului în România, a făcut următoarea precizare: „Mi-ați mărturisit ceva. Nu v-am întrebat dacă îmi dați voie să spun în direct, dar o voi face. Mi-ați spus că singurul ministru care v-a vizitat depozitul a fost ministrul Alexe (n.r. Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor). Din cei 20 și ceva de miniștri care au fost în ultimii 30 de ani la Mediu."

Corneliu Pascu a intervenit ulterior: „Ne pare rău că au avut loc tot felul de analize asupra activității noastre, atât la Ministerul Mediului, la Primăria Capitalei, la Prefectura Capitalei. S-au format Comisii, care s-au întâlnit și au vorbit ca la șezători. Nu au invitat niciun reprezentant al societății noastre. Noi am rugat aceste Comisii să-și desfășoare activitatea chiar la depozit, să constate exact situația! Din păcate, nu am avut parte de așa ceva, ci doar de bârfe și răutăți."

„Și ne pare rău, pentru că este un depozit de referință! E cel mai bun depozit de deșeuri din România, aplică cele mai bune practici", a continuat Corneliu Pascu, adăugând: „Poate deveni un depozit școală: cum ar trebui să fie evaluată activitatea din punct de vedere al emiterii autorizațiilor de mediu. Dacă cineva citește autorizația de mediu, exigențele pe care noi le avem și toate celelalte autorizații care sunt la depozitele din București sau alte localități, poate observa că sunt departe de exigențele pe care noi le avem și care au exceptat chiar legislația de mediu!"

Domnul ministru poate confirma, după vizita făcută, că, într-adevăr, ne desfășurăm activitatea bine", a spus Corneliu Pascu.

Declarațiile au fost făcute în cadrul evenimentului „Calitatea aerului în România! Investițiile de mediu, prioritate în actuala criză a coronavirusului", organizat, pe 19 mai, de trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News TV, DC News, DC Medical și DC Business.

Puteți trimite întrebările sau sesizările legate de calitatea aerului din localitatea dumneavoastră pe SMS sau WhatsApp la nr. 0772264642.


Calitatea aerului în România! Investițiile de mediu, prioritate în actuala criză a coronavirusului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel