Norica Nicolai: Un penibil desăvârșit, după dezbaterea pe tema Justiției de la Strasbourg

Crişan Andreescu / 16 apr 2019 / 05:56 Salveaza PDF Comentarii
Nicolai: Au vrut să facă o dezbatere electorală și nu le-a ieșit
Nicolai: Au vrut să facă o dezbatere electorală și nu le-a ieșit

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE,  a declarat, luni, că dezbaterile de la Strasbourg privind justiția din România au fost provocate din rațiuni electorale și politice și au decredibilizat Parlamentul European.

"Din punctul meu de vedere, au provocat din rațiuni electorale și politice această dezbatere - nu au participat nici Timmerman, nici Verhofstad, nici Weber. Asta înseamnă cât de mult sunt interesați ei de dezbatere și de statul de drept.

Este o marotă pe care o folosesc pe diferite interese. Am văzut un element de frustrare care m-a amuzat, pentru că toată lumea avea o problemă cu doamna Kovesi, statul de drept era ea în accepția multor vorbitori. A fost o campanie care a decredibilizat Parlamentul, de un penibil desăvârșit.

Era ca în filmul acela în care cineva era condamnat pentru că se gândea la ceva. Ei știau că România e posibil să adopte ceva, dar nu știau ce. E o chestiune foarte serioasă care merită discutată cumva mai amplu pentru că ea spune clar ce fel de lideri sunt, din păcate, și la Bruxelles", a declarat Norica Nicolai, potrivit Antena 3.

"Au vrut să facă o dezbatere electorală și nu le-a ieșit pentru au auzit și lucruri pe care nu ar fi vrut să le audă: au auzit de protocoale secrete și nu ar fi vrut să audă de acest lucru și au mai auzit ceva - că românii nu vor dublu standard. De exemplu, în justiție înseamnă că ceea ce nu este permis într-o țară din UE, să nu fie permis nici în România, dar și invers".

Vezi si: OUG pe justiţie. Rădulescu: Dăncilă trebuie să stea urgent de vorbă cu Toader

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28