Nordul Capitalei, BLOCAT de o groapă. Mircea Badea: Clotildo, Nicuşorule, punem şi noi mâna pe lopată? Că la harneală nu ne întrece nimeni

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În Gura Presei” de la Antena 3, a răbufnit la adresa lui Nicuşor Dan şi a lui Clotilde Armand, din cauza unei gropi care a blocat nordul Capitalei. 

UPDATE: Se pare că problema s-a rezolvat peste noapte, când groapa a fost acoperită. 

"La Piaţa Charles de Gaulle era perfect până acum, cu traficul. Fac stânga ca să merg spre Radio ZU şi acolo, o mare de maşini. Se îngreunase rău circulaţia. De bine, de rău, ajung la Arcul de Triumf, dar greu. Fac dreapta acolo, spre Piaţa Presei Libere. Ştiţi cât am făcut? 30 de minute de la Arcul de Triumf la Piaţa Presei Libere. Pe jos făceam mai puţin. De la Casa Presei Libere până la Fântâna Mioriţa am mai făcut un sfert de oră. Am întârziat un sfert de oră, eu care ajung de obicei cu 25 de minute mai devreme. Veneau ba salvări, ba miliţieni, ba salvări iar. M-am gândit că o fi fost vreun accident.", a explicat realizatorul. 

Care era problema. "Nicuşoare, Clotildo, punem şi noi mâna pe lopată?"

"Vreţi să ştiţi de ce a paralizat circulaţia în nordul Capitalei, în Sectorul 1? 

În pasajul ăla de pe DN1, scurmăciunea aia de 200 de metri care a durat Ţ ani, era un şănţuleţ pe cele două benzi de circulaţie. Şănţuleţul ăla a blocat nordul Capitalei. Din fericire, nu a fost niciun accident. Pur şi simplu, acest şănţuleţ a blocat nordul Capitalei! Wow! Deci eu, cu o linguriţă de ceai, hai două, puneam pământ să fie cât mai la nivel. Bănuiesc că în noaptea asta se poate repara, mai ales că nu se circulă. Dar până să îl repare, e un şanţ. Doi tembeli cu două cazmale... 5 minute e mult. Rezolvau treaba, cu pământ. 

Băi, domnu' Nicuşor Dan, am înţeles cu harnelile, că sunteţi primar... Doamna Clotilde... Clotildo, Nicuşorule... bă, sunteţi tari pe hau, hau, bau, bau, pe camere de vederi, pe securisme, ce se dă pe Youtube. Băi, doi cu două cazmale rezolvau problema pe DN1. Domnu' Nicuşor Dan, e bine şi cu harnelile astea, mă susţii, te susţin, cu termoficarea, Dar, bă, nene, nu se poate. Că dacă era pe vremea lui Firea, era scandal naţional. Domnu' Nicuşor Dan, s-a blocat nordul Capitalei. Doi cu cazmale nu aveau ce face din şanţul ăla în 5 minute. S-a înţeles, da? Nicuşoare, Clotildo, haidi bă, punem şi noi mâna pe lopată? Că altfel, la harneală nu ne întrece nimeni", a spus Mircea Badea la emisiunea în Gura Presei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel