Nora lui Măgureanu, Alina, sms către Andreea Crețulescu de pe patul de spital

Andreea Crețulescu a povestit la România TV ce sms i-a trimis nora lui Măgureanu, Alina Petre, care acum s-ar afla de urgență la spital.

"Mi-a dat sms să îmi spună că este internată la un spital de urgență din București. Trebuia să vină diseară la mine în emisiune. Starea ei de sănătate este destul de precară în momentul de față. Nu știm cât de gravă este situația domniei sale. Pot să vă reamintesc de-a lungul săptămânii trecute când dansa a depus mai multe denunțuri la DNA... a atenționat că este supusă unor amenințări. De asemenea, a zis că se teme pentru viața ei. Alina Petre era așteptată din nou la DNA pentru a detalia mai multe informații pe care deja le-a transmis către procurori", a spus Andreea Crețulescu la România TV. 

[citeste si]

"Nu știu cât de gravă este starea de sănătate a domniei sale. Nu mi-a comunicat exact în ce situație se află, dar repet că acum este într-un spital de urgență din Capitală. Din acest motiv, pot spune că starea sa de sănătate este deteriorată. Este și internată, deci nu este o situație de doar câteva ore", a mai zis jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel