Nor de fum după incendiul de la Electromontaj. Informare ANM

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, joi seară, o informare cu privire la evoluţia norului de fum din zona Electromontaj, unde a izbucnit un puternic incendiu.

Evoluţia norului de fum produs în urma incendiului de joi seara la Fabrica Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei va fi de dispersie lentă şi de deplasare către nord-est, susţin meteorologii.

"Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) privind evoluţia norului de fum din zona Electromontaj, Str. Ilioara, Sector 3, se apreciază că în cursul acestei nopţi circulaţia aerului va fi relativ slabă şi se va realiza predominant dinspre sud-vest către nord-est, astfel că evoluţia norului de fum va fi de dispersie lentă şi de deplasare către nord-est", arată ANM într-un comunicat remis joi Agerpres.

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, joi seară, o informare cu privire la evoluţia norului de fum din zona Electromontaj, Strada Ilioara, Sector 3, în intervalul orar 20:00 - 08:00. În intervalul menţionat, în zona de interes cerul va avea înnorări.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza prezentul mesaj.

Incendiul de la Electromontaj

 

Un incendiu a izbucnit joi seară la Fabrica Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei. La faţa locului au fost trimise 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN şi 2 maşini SMURD. ISU Bucureşti-Ilfov a emis un mesaj RO-ALERT.

''Incendiu major produs în Bucureşti, sector 3, strada Ilioara, la Fabrica Electromontaj, cu degajări mari de fum. Evitaţi zona şi eliberaţi căile de circulaţie pentru a permite accesul mijloacelor de intervenţie'', este mesajul transmis de ISUBIF.

Potrivit reprezentanţilor ISUBIF, până în acest moment nu există persoane rănite. "Incendiul s-a extins la nivelul acoperişului halei pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp, construcţie P+1. Se acţionează pentru localizare", preciza ISUBIF.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26