NOKIA DISPARE: MICROSOFT renunță la NOKIA și WINDOWS PHONE

Schimbări importante urmează să aibă loc pe piața telefoniei mobile, o legendă a domeniului urmând să dispară. Este vorba despre marca Nokia, achiziționată anul trecut de Microsoft.

Americanii au decis să renunţe în această iarnă la Nokia şi să continue cu Lumia. De asemenea, va dispărea şi Windows Phone. După cumpărarea Nokia, Microsoft are dreptul, printr-un acord de licenţiere, să folosească brandul pe produsele sale şi în operaţiunile sale. În același timp, are dreptul să şi renunţe la el, lucru care se va întâmpla în doar câteva luni.

Un document scăpat zilele trecute pe internet a confirmat că numele "Windows Phone" şi "Nokia" vor înceta să mai apară pe viitoarele produsele. Dacă iniţial a fost vorba doar de publicaţia online GeekOnGadgets, acum autenticitatea aceluiaşi document a fost certificată și de The Verge, scrie adevarul.ro.

După încheierea acestui proces de rebranding, "Windows" şi "Lumia" vor fi noile nume afişate atât pe dispozitive, cât şi pe materialele publicitare. Primul nume - pentru software, al doilea - pentru telefoane.

Vezi și: Analiști: De Ce Microsoft a cumpărat Nokia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel